Форма алюмінієва для випікання пасивного баранчика
Форма алюмінієва для випікання пасивного баранчика
Умови повернення та обміну
Умови гарантії
2 066,15 ₴
Мін. сума замовлення у продавця 400 ₴
Немає в наявності
Доставка
Нова Пошта
100 ₴
Оплата
Оплата на картку «Приватбанк»
Післяплата
Оплата на картку «Monobank»
Опис
Інтернет-магазин 'Горешниця поштою' Наш сайт: areshnica.com.ua Код товару: 81904 Найменування: Форма алюмінієва для випікання виноградного баранця ◾◾◾◽ОПИС◽◾◾◾ Форма у формі баранчика матиме чудовий вигляд на вашому пасху та наблизить вас до читання старого походження Принесення у жертву Гусак під час святкування великого Хрещення Великодня! Великоднійгладеня — це прообразHAVS, нагадування про Його хрестову смерть у викупі ворогів усього людського роду. Хрест став 81, закльоманим загрібом людей. ecть — символртого 33 і одночасно — лагідно та скромно. Вашим дітям святковий великодня барашок, виспечений у спеціальній формі, принесе величезну радість. Досвідчені кондитери в абсолютній більшості випадків вибирають саме алюмінієві форми для випікання великодніх барашок. Все тому, що алюміній — найкращий матеріал для використання. Можливість корозії абсолютно виключена та форма не розшаровуватиметься. Алюмінієва форма для випікання дуже проста та практична у використанні, що теж важливо для приготування! Крім цього, алюміній також має чудові теплообмінні характеристики, які дають змогу зробити форми для випічки з цього матеріалу справжньою знахідкою для всіх майстрів і домогосподарок. ЯК ПРИГОТУВАТИ КЕКС БАРАШЕК Форму ретельно змащуйте олією, особливо зверніть увагу на всі заглиблення. Олія розтопити. Соду погасити в кефірі. Яйця збити з невеликою кількістю цукру Цукор, яйця та кефір добре змішати. У суміш поступово всипати просіяне борошно, постійно помішуючи. У тісто додати ванілін, розтоплена олія та промитий родзинки. Напіввину порції тіста влити в ту частину форми, де розташована мордочка. Форму закрити другою частиною, поставити в нагріту піч. Випікати за температури 160-180 градусів приблизно 30 хвилин, потім перевернути та тримати в духовці ще хвилин 10. Форму з кексом вийняти з духовки, трохи остудити, відкрити та дістати готовий кекс Барашок. Охололий кекс посипати цукровою пудрою, шию баранчика обв'яжіть стрічкою, зав'яжіть її бантиком або повісьте маленький дзвіночок. ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПАСХАЛЬНОГО БАРАШКА 700-800 г муки 600 г (кефіра, мацоні, йогурту) 300 г цукру 150 г олії або маргарину 3 яйця 100 г родзинки 1 ч.л. соди пакетик ванілі, другу порцію випікайте аналогічно. ◾◾◾◽ХАРАКТЕРИСТИКИ◽◾◾◾ Товщина металу — 4 мм Вага — 2485 г Загальна довжина з ручками — 32,5 см Довжина без ручок — 25 см Висота — 18,5 см Глибина — 12 см ◾◾◾◽ГАРАНТІЯ◽◾◾◾ • Гарантія на цю продукцію: 1 рік • Ми на з 2016 р. • Вік товару впродовж 14 днів ◾◾◾◽ДОСТАВКА◽◾◾◾ • Новая Почта, УкрПочта, Meest ⟹ Закази оформлені до 350 року відправляються цього ж дня ◾◾◾◽ОПЛАТА◽◾◾◾ • доставка (понад 100+ успішних продажів через доставку) • Накладений платеж (оплата під час отримання) • Переведення на розрахунковий рахунок ◾◾◾◽ОФОРМИТИ ЗАКАЗІВ◽◾◾◾ • Купити з доставлянням через сервіс за допомогою кнопки 'Купити з доставлянням') • Накладене платеж або за передоплатою ⟹ Будьте готові надати таку інформацію: ❶ Код товару ❷ Найменування ❸ Кількість ❹ Накладений платіж або призначений ❺ Місто ❻ Номер і адреса відділення служби доставки ❼ ФІО ❽ Телефон одержувача Більше товарів Ви можете подивитися на нашому сайті coreshnica.com.ua
Характеристики
Код товару
697573489
Матеріал
алюміній
Дивіться також
Форми для випікання Силіконові форми для випічки Для випічки хліба Роз'ємні форми для випічки Форми для Пасхи Форми для кексів Набори форм для випічки Круглі форми для випічки Металеві форми для випічки Алюмінієві форми для випічки Форми для випічки пирогів Антипригарні форми для випічки Великі форми для випічки Форми для випічки ведмедиків Форми для випічки маффінів